Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Jan Larsen AS blir en del av Håndverksgruppen

26/04/2023, 11:56
Jan Larsen AS blir en del av Håndverksgruppen
F.v: Stian Svenning, Per Roger Beggen, Jan Erik Larsen og Dag Edvard Larsen. Foto: Håndverksgruppen.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Håndverksgruppen har en klar vekststrategi frem mot 2025. På drøyt to år har selskapet, som nå består av 113 håndverksbedrifter i Norge, Sverige og Danmark, passert en årlig omsetning på over 5 milliarder kroner.

– Vi er glade for å kunne slutte oss til enda en solid virksomhet i Norge. Malermester Jan Larsen er en veldrevet bedrift med lange tradisjoner og lokal tilhørighet, og vi er veldig glade for at vi med dette tilskuddet kan øke kapasiteten vår på malertjenester i regionen, sier Ronny Pettersen, Country Manager, COO, for Håndverksgruppen Norge.

Lange tradisjoner

Jan Larsen ble etablert i 1956 og har vært familieeid siden da, og drives i dag av brødrene Jan E. Larsen og Dag Edvard Larsen og to ansatte, Stian Svenning og Per Roger Bekken. Svenning og Bekken kom inn som partnere i 2020. Selskapet har 13 ansatte og omsatte i fjor for rundt 14 millioner kroner.

Daglig leder Jan E. Larsen peker på flere grunner til å bli en del av Håndverksgruppen.

– Vi ser frem til en ny og spennende hverdag som en del av Håndverksgruppen. I disse tider er det ekstra viktig å ha en organisasjon som kan gi god støtte og support, og gjennom Håndverksgruppen får vi muligheten til å bygge relasjoner der vi kan dele kunnskap og erfaringer for å oppnå best mulig resultat i våre prosjekter, sier han.

Malermester Jan Larsen utfører alt innen innvendig og utvendig maling, tapetsering, glass og gulvbelegg for kommuner, større entreprenører, bedrifter og privatmarkedet i hele Nord-Østerdalen. I dag holder de på med tre store jobber, Alvdal sykehjem, Folldal bo- og omsorgssenter og Drevsjø sykehjem.

Det blir ikke lettere å stå alene i fremtiden, for eksempel når det gjelder rammeavtaler der vi er pålagt å ha systemer og rutiner for helse, miljø og sikkerhet. Når vi jobber for nasjonale entreprenører er det også desto viktigere å ha en viss tyngde i ryggen, og det får vi gjennom Håndverksgruppen. De representerer de beste i håndverksbransjen, sier Larsen.

Malermester Jan Larsen vil fortsatt være aksjonær i Håndverksgruppen, og virksomheten vil fortsette sin vekstreise under samme navn.

#håndverksgruppen #malermester jan larsen as
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0