Byggeindustrien Bolig
1 minutt lesetid

Kjøper selskap i Gøteborg

11/08/2023, 11:56
Kjøper selskap i Gøteborg
Foto: City Golv
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

City Golv ble stiftet i 1992 og har gjennom årene bygget opp solid kompetanse innen parkett- og teppelegging, gulvsliping og våtromsservice.

– City Golv har et sterkt fotfeste i Gøteborg og deres spesialkompetanse innen gulv- og våtromstjenester vil styrke vårt servicetilbud i regionen. Vi ønsker dem hjertelig velkommen til vår voksende gruppe av dyktige håndverkere, sier Johan Möller, COO i Håndverksgruppen i Sverige.

Eier og daglig leder Jimmy Rosén understreker viktigheten av kunnskapsutveksling og er overbevist om at kundene vil dra nytte av det nye partnerskapet.

– Jeg setter stor pris på å være en del av et fellesskap av håndverkere som deler våre verdier og vårt engasjement for håndverket. Vi ser frem til å utveksle kunnskap og erfaringer med Håndverksgruppen, og sammen skape synergier som kommer våre kunder til gode. Vi er overbevist om at dette samarbeidet vil åpne nye muligheter for oss og bidra til langsiktig vekst, sier Jimmy Rosén, administrerende direktør i City Golv.

City Golv har 10 ansatte og en årlig omsetning på ca. 23 millioner SEK.

Håndverksgruppen ble etablert i juli 2020 i Norge med 30 lokale håndverksbedrifter som gikk sammen om å bli en sterkere aktør i markedet. Siden den gang har Håndverksgruppen etablert seg i Sverige (april 2021) og Danmark (november 2022).

#city golv #håndverksgruppen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0