Eiendom
2 minutter lesetid

NREP Logicenters signerer leieavtale med Vinhuset i Vestby

4/04/2023, 13:31
NREP Logicenters signerer leieavtale med Vinhuset i Vestby
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Nå er det klart at Logicenters har signert leieavtale med Vinhuset Vestby logistikkpark i Osloregionen. Den langsiktige leieavtalen er på 17 800 m2 i en av Logicenters nyutviklede eiendommer i Vestby, med adresse Stormåsan 42. Vinhuset leier hele eiendommen som vil bli på totalt 17 800 kvm. Tomten er på 27 000 kvm.

Siden 2018 har NREP Logicenters totalt utviklet 135 000 kvm BTA logistikk bygg i Vestby. Fordelt på 260 000 kvm tomt. NREP Logicenters er med dette nå helt utsolgt i Vestby og jakter nå nye utviklingsmuligheter i regionen.

Eiendommen vil være svært godt tilpasset Vinhusets drift og rigget for fremtidig vekst. Bygget vil ha en tydelig miljøprofil, sertifisert BREEAM «very good». Det vil også etableres solceller på taket og ladepark for elektriske lastebiler og personbiler.

“Vi takker NREP Logicenters for en god prosess frem til signering, og ser frem til å flytte inn i et effektivt nytt moderne bygg tilpasset fremtiden og våre behov etter sommeren. Det var viktig for oss å få et bygg som holdt bra miljø profil med solceller på taket og muligheten for å lade elektriske lastebiler. Valg av lokasjon falt også naturlig på Vestby, hvor flere av våre samarbeidspartnere er lokalisert. ” Stig W Jørgensen CEO Vinhuset

«NREP Logicenters synes det er veldig morsomt å få inn Vinhuset i vår portefølje! Vinhuset og NorgesGruppen er selskaper med svært likt verdigrunnlag som NREP når det kommer til bærekraft. Vi har hatt en ambisjon om å få BREEAM Excellent, men det ble ikke mulig siden det har vært dyrket mark på tomten tidligere. Vi er opptatt av å knytte til oss solide vekstselskaper og har som strategi å være en vekstpartner for våre leietakere» sier Ruben Krantz Kringstad, Commercial Manager med ansvar for utleie og igangsetting av nybygg i NREP Logicenters.

Vestby Logistikkpark har en strategisk beliggenhet med langs E6 på vei mot Oslo . Området har også gode transportmuligheter med nærhet til havnene i Moss og Gøteborg.

Blant Logicenters eksisterende leietakere i Norge i finnes blant annet Schibsted, HeltHjem Netthandel, New Wave Morgenlevering, Oda, Coop, Maske, Malomo 3PL, Foodbroker, Domstein, Barnas Hus, GPA, Movement, NTEX, Filetfabrikken, Andvord og Prime Cargo.

#nrep logicenters #vinhuset
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0