Eiendom
2 minutter lesetid

Ny daglig leder i Sørsida utvikling

22/05/2023, 08:39
Ny daglig leder i Sørsida utvikling
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Sørsida Utvikling AS har gjennomført en rekrutteringsprosess, og har nå ansatt Peter Wahl Hareide som daglig leder i selskapet. Hareide er opprinnelig fra Ålesund, og flyttet tilbake til byen sammen med familien for fire år siden,etter flere år i Oslo og Trondheim. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og kommer til stillingen i Sørsida Utvikling fra jobben som daglig leder i Holte Consulting Ålesund AS.

Styreleder Eva Hagen i Sørsida Utvikling sier at de er svært fornøyde med å rekruttere Peter Wahl Hareide til stillingen.

«Peter kjenner Sørsida godt fra før, og har arbeidet for selskapet i halvannet år allerede som innleid. Han starter derfor ikke med blanke ark, og det er godt for selskapet å både få en sømløs overgang med dagens leder, og at vi beholder kontinuitet i forhold til det pågående arbeidet i selskapet. Peter har allerede ledet arbeidet med å kartlegge avhengigheter og infrastruktur på Sørsida, og jeg ser frem til at han nå skal ta oss videre i samarbeidet med bl.a Momentium, fylkeskommunen og kommunen og en rekke andre aktører med interesse for Sørsida.» – Eva Hagen, styreleder Sørsida Utvikling AS

Peter W. Hareide sier han er både ydmyk, stolt og motivert til å ta over stafettpinnen med å utvikle Sørsida.

«Ikke bare ser jeg på dette som faglig interessant med tanke på min bakgrunn, men som Ålesunder og innbygger er jeg også svært interessert i at utviklinga av Sørsida og bysentrum lykkes. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven på heltid fra høsten av.» – Peter Wahl Hareide, ny daglig leder Sørsida Utvikling AS.

I tillegg til å ha erfaring med prosjektledelse og prosjektstyring av bygg- og eiendomsprosjekter, har den nye daglig lederen et brennende engasjement for bærekraftig byutvikling.

«Jeg engasjerer meg veldig i bærekraftig utvikling, og på Sørsida blir dette mer relevant enn noen gang. Spesielt miljø-saken har jeg mye konkret kunnskap om, og jeg mener at om det er ett sted vi bør kunne få til et forbildeprosjekt innen miljø i Møre og Romsdal, så er det på Sørsida. I byutvikling er sosial bærekraft helt sentralt for å lykkes – og vi skal bruke dette aktivt for å utvikle denne delen av byen for alle.»
– Peter Wahl Hareide

Hareide vil tiltre stillingen 1. september 2023.

#Ålesund #ny på jobben #sørsida utvikling #suas
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0