Eiendom
1 minutt lesetid

Slutt for eiendomsselskapet

11/04/2024, 12:58
Slutt for eiendomsselskapet
Emil Eriksrød Foto: Recreate
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Bakgrunnen for denne siste fasen i selskapets historie var at den svenske banken Norion bank leverte konkursbegjæring siden de mener at selskapet ikke kunne betjene sine lån.

De siste månedene har selskapet blitt omtalt som et synkende skip og flere direktører har forlatt sine stillinger. I dag sendte adm dir Emil Eriksrød og Recreate ut følgende børsmelding etter møtet i retten:

«Selskapet, sammen med relevante interessenter, jobbet utrettelig frem til rettsmøtet for å identifisere levedyktige løsninger. Dessverre, og til tross for disse anstrengelsene, var det til slutt ikke mulig å nå en avtale mellom interessentene om en restruktureringsplan på grunn av kompleksiteten i situasjonen.

Derfor holdt retten i dag en høring for å behandle konkursbegjæringen, som selskapet ikke bestride. Retten har nettopp avsagt sin kjennelse, og innledet konkursbehandling i selskapet»

De 12-13 som er ansatt i selskapet er informert skriftlig og ifølge NRK sier Eriksrød at det jobbes det med å trygge arbeidsplassene.

#grenland #konkurs #norion bank #porsgrunn #recreate #skien
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0