Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Ida Hjeltnes blir ny utviklingsdirektør i OMA

28/03/2023, 08:02
Ida Hjeltnes blir ny utviklingsdirektør i OMA
Foto: Norsk Eiendom, Sturlason
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Vi er veldig fornøyd med å få Ida Hjeltnes på plass som ny utviklingsdirektør i OMA, sier styreleder Mathis Grimstad.

OMA har de siste årene økt sitt fokus på å være en viktig lokal aktør for byutviklingen i Osloregionen. Fremover ønsker vi å jobbe mer strategisk med dette, og bli den viktigste samarbeidspartneren til kommunene i vår region. Sammen med daglig leder Erling Fossen vil de jobbe i et sterkt to-spann som vil sikre at vi når vår visjon om å gjøre Oslo til et forbilde for byutvikling.

Ida Hjeltnes kommer fra stillingen som prosjektleder for boligutleie i Norsk Eiendom, og ivrer etter å komme i gang med videreutviklingen av OMA.

Sammen med Erling, styret og en stor gjeng av høykompetente ressurser i områdeforumene og ressursgrupper skal nye høyder nås gjennom videreutvikling og profesjonalisering av OMA.

Ida trekker fram «tillit» som et nøkkelord i sin tilnærming til arbeidsoppgavene:

– Etter mange års erfaring på byutviklingsfeltet i Oslo vet jeg hvor uhyre viktig tillit og anerkjennende dialog er for gode byutviklingsprosesser. Jeg er overbevist om at OMA er riktig arena for å bidra til å fasilitere og stimulere til nettopp dette gjennom en kunnskapsbasert tilnærming til byutvikling.

Daglig leder Erling Fossen er tilsvarende opprømt:
«Ida vil få frie tøyler til å videreutvikle OMA, men det er særlig to områder som skriker etter hennes kompetanse. OMA har nå allerede 11 områdeforum med ytterligere 4 i prosess. Disse har en unik posisjon for å få til en helhetlig områdeutvikling i hele Osloregionen. Mange glemmer også at byutvikling er et fag, som ofte blir oversett når knappe forskningspenger skal prioriteres.  Å skape et eget byforskningprogram i tett samarbeid med Oslo Met, AHO og NMBU står høyt på agendaen».

Ida Hjeltnes tiltrer 1.6

#ny på jobben #oma #oslo metropolitan area
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0