Din daglige bransjeoppdatering

IndustryRadar OY er et datterselskap av det svenske mediekonsernet Lundros. Selskapet ble etablert i 2011 av Oscar Lundberg og Marcus Rosenholm. På kontoret jobber trettifem erfarne personer med redaksjon, layout, analyse og marked. Visjonen vår er å bli Nordens ledende organ for bransjeovervåking.

Mediekonsernet Lundros eier blant annet nettstedene iradar.fi, iradar.no, branschaktuellt.se og branschstegen.se.

IndustryRadar 2.0 – slik brukes den nye portalen
IndustryRadar brukes i dag som et verktøy for næringslivet for raskt å oppdatere seg innenfor egen bransje, men også på tvers av bransjer. Portalen henvender seg til deg som jobber i – eller er interessert i – bygg, industri, energi og infrastrukturbransjen. IndustryRadar er det ultimate verktøyet for alle beslutningstakere som vil holde seg oppdatert om prosjektinnkjøp, produktnyheter, aktuelle temaer innen bransjen og firmanyheter. Iradar.no har 5 000–10 000 unike lesere hver uke. Trafikken kontrolleres av en tredjepart og vises offentlig på Ocast.

Opprett en konto hos iradar.no i dag – helt gratis.

Grunner til å opprette en konto hos IndustryRadar

  • Eget nyhetsutvalg – du kan selv velge hvilke nyheter, bransjer og firmaer du vil følge – og få pushvarsler når noe skjer.
  • Gratis nyhetsbrev – velg selv hvilke nyhetsbrev du ønsker å få tilsendt.
  • VIP-invitasjoner – til nettverkstreff, arrangementer, kurs eller messer.
  • En egen firmaside – legg inn firmaet ditt i IndustryRadars nordiske bransjeregister. Fyll ut siden med referanseprosjekter og oppgaver, eller inviter aktører til messer.
  • … og mye mer!

Magasinet IndustryRadar
IndustryRadar gir ut en papirutgave 14 ganger i året med ulike fokusområder. Fire nummer distribueres til Finland og fire til Norge. De resterende utgavene er beregnet på det svenske markedet via søstermagasinet Branschaktuellt.

Myrna Whitaker, Redaksjonssjef IndustryRadar

I magasinet møter reporterne våre menneskene bak prosjektene og investeringene. Her får du som leser tilgang til eksklusive artikler om både store og små prosjekter og satsningsområder.

IndustryRadars nyhetsbrev
IndustryRadars nyhetsbrev er kanskje Nordens største bransjebrev. Vårt nyhetsbrev henvender seg til deg som jobber i – eller er interessert i – bygg, industri, energi og infrastrukturbransjen. Brevet gir et sammendrag av aktuelle nyheter og dessuten siste nytt om karrierer og bransjesaker. Du melder deg enkelt på ved å fylle ut e-postadressen din nedenfor – det er helt kostnadsfritt.

Ledergruppe

Oscar Lundberg
Oscar Lundberg
CEO/Administrerende direktør