Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Skal lede Vestlands-avdelingen

7/05/2024, 07:00
Skal lede Vestlands-avdelingen
André Teigen er ansatt som direktør for enhet Vest i rådgivningsselskapet Multiconsult Foto: privat
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Jeg gleder meg til å være en del av Multiconsult, en ledende kunnskapsbedrift kjent for sitt dyktige fagmiljø og gode arbeidskultur. Det blir spennende å bidra til at forretningsenhet Vest når sine strategiske mål. Med min brede erfaring fra ledelse i ulike markedssektorer, både i Norge og internasjonalt, håper jeg å bringe verdifull innsikt og styrke til teamet. Multiconsult står foran mange spennende muligheter, særlig innenfor det grønne skiftet og tradisjonell industri, hvor vi sikter mot å ta en ledende rolle. Jeg ser fram til å jobbe sammen med våre talentfulle medarbeidere for å realisere disse prosjektene og videreutvikle vår posisjon i markedet, sier André Teigen.

Teigen bringer med seg over 30 års ledererfaring fra blant annet industri, energi, samferdsel, rådgiver- og entreprenørbransjen, og kommer fra stillingen som prosjektdirektør innen fornybar industri hos Norconsult. Han er utdannet sivilingeniør innen Elektro & Automasjon fra South Dakota School of Mines and Technology, samt Høgskolen i Bergen. Teigen har også erfaring som selvstendig næringsdrivende, samt grunder, eier og CEO for rådgivningsselskapet Inventura AS.

Multiconsult i Vest dekker all virksomhet i Vestland fylke og har sitt hovedkontor i Bergen, med kontorer på Stord og Voss.

– Vi er svært glade for at André Teigen nå er i gang som direktør i Multiconsult i Vest. Han er en erfaren og aktiv leder med høyt energinivå som vi er heldige å få med på laget. Jeg er overbevist om at André vil bidra til at vi får en enda sterkere posisjon i regionen, spesielt innen våre strategiske utviklingsområder innen industri, energi og grønn omstilling, sier Kari Sveva Dowsett, konserndirektør Regioner Norge i Multiconsult.

Multiconsult i Norge har over 2600 medarbeidere på 35 kontorer i store deler av landet, og tilbyr multifaglig rådgivning, design, prosjektering, prosjektoppfølging, verifikasjon og kontroll.

#multiconsult #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0