Eiendom
1 minutt lesetid

Han blir ny økonomidirektør i SBB

30/08/2023, 08:59
Han blir ny økonomidirektør i SBB
Foto: SBB
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Daniel Tellberg vil gradvis overta ansvaret etter avtroppende finansdirektør Eva-Lotta Strid. Med denne endringen avsluttes den pågående rekrutteringsprosessen av en ny CFO.

– Med sin erfaring har Daniel vært svært verdifull i sin nåværende rolle, og det er derfor gledelig at han nå styrker ledergruppen i rollen som CFO. Daniel er et kjærkomment tilskudd til arbeidet med å bygge fremtidens SBB, sier Leiv Synnes, administrerende direktør i SBB.

– I løpet av det siste året har jeg blitt kjent med SBB og den fremtidsrettede ånden som finnes i selskapet. Jeg ser derfor frem til å være en del av den videre reisen i denne nye rollen og bidra til å ruste SBB for fremtiden, sier Daniel Tellberg, påtroppende finansdirektør i SBB.

Daniel Tellberg har hatt rollen som fungerende Group Accounting Manager i SBB siden årsskiftet. Før han tiltrådte sin nåværende rolle i SBB, var han fungerende Group Accounting Manager i Magnolia Bostad.

Han har bakgrunn som controller i flere børsnoterte selskaper som Atrium Ljungberg og Viaplay Group, samt erfaring fra revisjons- og konsulentroller i EY og Deloitte. Daniel Tellberg har en MBA i regnskap og revisjon fra Stockholms universitet.

#ny på jobben #sbb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0