Eiendom
2 minutter lesetid

Nrep kjøper hotell på Karl Johan fra CBRE

9/04/2024, 12:34
Nrep kjøper hotell på Karl Johan fra CBRE
Foto: Strawberry
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

CBRE Investment Management gjennomførte nylig en omfattende oppussing av eiendommen. Dette inkluderte 79 nye rom, oppussing av butikk- og kontorlokaler og ytterligere 300 kvm med butikkareal. Oppkjøpet skjer gjennom Nreps NSF V-fond.

Fondet er aktivt på tvers av ulike segmenter. Det har allerede investert nesten tre milliarder kroner i lager- og logistikkbygg i Norge i år, i tillegg til andre større oppkjøp.

Dette blir det femte hotellet i porteføljen. Nrep har allerede en annen norsk hotelleiendom, Quality Hotel River Station i Drammen i porteføljen, og eier også sentrale hoteller i København, Stockholm og Helsinki.

Økende interesse fra turister

Alle hotellene drives av Strawberry Hotels-gruppen.

– Det er en attraktiv og veldig sentral eiendom med gode muligheter for å forbedre energieffektiviteten gjennom vår kundeorienterte forvaltning. Investeringen er i tråd med vår ambisjon om å identifisere attraktive risikojusterte muligheter for avkastning, i tillegg til at eiendommen har potensial til å oppfylle bærekraftsambisjonene våre, sier Jens Petter Hagen, som er leder for Nrep i Norge og ansvarlig for NSF V-fondet.

– Felles for alle våre hotellinvesteringer er den strukturelle medvinden, og en økende interesse for de nordiske landene som turistdestinasjoner. De sentrale plasseringene av eiendommene er attraktive for både nasjonale og internasjonale turister, inkludert forretningsreisende. Vi ser kontinuerlig etter gode investeringer, og har rikelig med kapital tilgjengelig for de rette mulighetene, fortsetter han.

Godt belegg

Også Jenny Tuleby, leder for transaksjoner og investeringer i Norden for CBRE Investment Management, er fornøyd.  

– Dette strategiske salget er en følge av den vellykkede gjennomføringen av vår forretningsplan, som førte til 100 prosent belegg på det kommersielle området. Når det finnes tilgjengelig kapital for gode eiendommer som Karl Johan Comfort Hotel, er vi fornøyde med gjennomføringen av salget, sier Tuleby.

CBRE og Bahr fungerte som rådgivere for CBRE Investment Management og Wikborg Rein og KWC fungerte som rådgivere for Nrep.

#cbre #karl johan #nrep #oslo #strawberry
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0