Eiendom
1 minutt lesetid

Ny CEO i Schage Eiendom

4/07/2023, 08:16
Ny CEO i Schage Eiendom
Foto: Bonava
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Matilda representerer en generasjon med ledere som både forstår verdikjeden og verden rundt, sier styreleder Gunnar Bøyum i en uttalelse.

Schage Eiendom har ansatt Matilda Vinje som ny adm. direktør i selskapet. Matilda Vinje er utdannet sivilingeniør fra NTNU på linjen for industriell økonomi og teknologiledelse. Hun har vært to år som strategisk rådgiver i Boston Consulting Group, før hun i 2013 begynte i AF Gruppen. Der ble hun leder for AF Eiendom i 2016 før hun i 2020 ble regionsjef i Bonava Oslo.

– Hun har en analytisk angrepsvinkel og god erfaring fra eiendomsbransjen. Vi er veldig fornøyde med valget. Hun representerer en generasjon med ledere som forstår verdikjeden, men de forstår også verden rundt. Vi håper hun kan tiltre fortest mulig. Verden er litt mer utfordrende enn den var for ett og to år siden og da har det vært viktig å bruke god tid på å finne den riktige lederen. Matilda har fokusert på muligheter basert på analyse. Hun er hel ved og opptatt av både håndverk og integritet. Dessuten har hun også track record på at hun leverer det hun sier hun skal levere, sier Bøyum til Estate nyheter som har skrevet som rekruteringen og som er gjengitt på Schages nettsider.

#ny på jobben #schage eiendom
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0