Infrastruktur
1 minutt lesetid

Han blir ny konsernsjef i Veas

21/03/2024, 11:00
Han blir ny konsernsjef i Veas
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Styret er svært tilfreds med hvordan Kjetil har utført jobben som konstituert konsernsjef disse månedene. Han kjenner alle deler av selskapet godt, og han har både kompetansen og engasjementet vi mener skal til for å lede Veas i en spennende tid fremover. Vi er veldig glade for at Kjetil har takket ja til stillingen, sier styreleder Tore Olaf Rimmereid i Veas.

Kjetil Wang-Hansen har vært en del av Veas siden 2015, da han ble ansatt som produksjonssjef. I 2022 gikk han over i stillingen som daglig leder i datterselskapet HOOP CO2 AS. Wang-Hansen har betydelig leder- og prosesserfaring fra Forsvaret og Aim Norway SF, et selskap innen vedlikehold av jagerfly og helikopter. 

– Jeg takker styret og ansettelsesutvalget for tilliten og gleder meg til å fortsette arbeidet for en renere Oslofjord og mer sirkulær verdiskaping sammen med alle dyktige kollegaer i Veas, sier Kjetil Wang-Hansen.

– Veas er et utrolig spennende sted å være. Her sørger vi for døgnkontinuerlig, effektiv og trygg drift av Norges største renseanlegg, parallelt med at vi driver forskning, utvikling og kartlegging av nye metoder, produkter og tjenester. Det er et privilegium å få lede laget som får til dette sammen, sier Wang-Hansen.

#ny på jobb #veas
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0