Infrastruktur
2 minutter lesetid

Ny konserndirektør for organisasjon

20/03/2024, 08:00
Ny konserndirektør for organisasjon
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Hun kommer fra stillingen som HR-direktør ved Volvat Medisinske senter. I perioden 2015-2020 var hun konserndirektør for HR i Skanska Norge. Før det har hun vært HR-direktør i Innovasjon Norge, og hatt en rekke ledende HR-roller i Telenor og Nets (tidligere BBS og Bank Axept). Kayser er i dag styremedlem i AS Backe.

– I Sporveien er medarbeiderne den viktigste ressursen for å nå målet om å knytte Oslo sammen og levere bærekraftig mobilitet for alle. Med Linda Kayser får vi en samlende og erfaren konserndirektør for organisasjon med på laget. Hun får ansvar for å sørge for at Sporveien har stolte, dyktige og motiverte medarbeidere som leverer hver dag også i årene som kommer. I det ligger det å sikre gode arbeidsforhold, utvikle kulturen og organisasjonen, sier Birte Sjule, konsernsjef i Sporveien.

Kayser er utdannet siviløkonom fra Universitet Mannheim i Tyskland, med fordypning i organisasjon, marketing og arbeids- og organisasjonspsykologi. Hun har også en Master of Management fra BI med masterprogrammene strategisk personalledelse, endringsledelse og consulting.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Sporveien-familien der vi sammen vil jobbe med det spennende oppdraget med bærekraftig mobilitet for alle reisende i byen vår. Det er imponerende å høre historien til Sporveien og om jobben alle de dyktige medarbeiderne i Sporveien gjør hver eneste dag for at alle som reiser med trikk, T-bane og buss i Stor-Oslo kommer dit de skal når de skal. Jeg har hatt gleden av å møte tillitsvalgte i Sporveien og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet mellom ledere, ansatte og de tillitsvalgte, sier Kayser.

Hun starter i jobben august 2024.

#ny på jobb #sporveien
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0